We zijn momenteel onze help-inhoud van eigenaren over aan het zetten. Je kunt de meest recente artikelen voor eigenaren hier vinden.

Hoe log ik in op mijn account?

Ga naar de inlogpagina en voer het volgende in:
  • Je e-mailadres
  • Je wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
  • Ga naar de inlogpagina om je wachtwoord opnieuw in te stellen
  • Voer het e-mailadres in dat bij je TripAdvisor Vakantiehuizen-account is geregistreerd
  • We sturen je een e-mail met je adverteerders-ID en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen

Heb je meer dan één account?

Als je meer dan één account hebt, dan word je gevraagd om het account-ID in te voeren op de inlogpagina voor het account waarop je wilt inloggen.

Waar vind ik mijn account-ID?
Je vindt je account-ID naast je naam bovenaan alle e-mails die je van ons hebt ontvangen.

Probeer je in te loggen vanaf een nieuw apparaat?

Om ervoor te zorgen dat je account veilig blijft, moet je mogelijk ons verificatieproces  doorlopen als je een nieuw apparaat of een niet herkende browser gebruikt.
Geeft dit voldoende antwoord op je vraag?Ja  Nee